Bizi Arayın Size Yardımcı olalım...

  1. Anasayfa
  2. Telefon Tamiri
  3. Android Gmail Senkronizasyon Ayarları Nasıl Yapılır

Android Gmail Senkronizasyon Ayarları Nasıl Yapılır

Android-Gmail-Senkronizasyon-Ayarlari-Nasil-Yapilir

Android Gmail Senkronizasyon Ayarları Nasıl Yapılır, Gmail e-postalarınız Android cihazınıza otomatik olarak gelmiyor mu? Bir e-posta aldığınızda e-posta size ulaşmıyor mu? Gmail senkronizasyon ayarlarınız yapılmamış olabilir.Android Cihazlarda Senkronizasyon Hatası Nasıl Çözülür ?

Android cihazınızı senkronize etmeme problemi ile karşı karşıya kalırsanız bu problemi nasıl ortadan kaldırabileceğimizden bahsedeceğim.

Android cihazlarda yapılan güncellemelerin ardından bir çok yenilik ve değişiklik de kullanıcılarla buluşuyor. Cihazda herhangi bir güvenlik veya yama güncellemesi yapılmadan önce, cihazdaki belgeler ve veriler kayıtlı e-posta adresine yedeklenir. Cihazdaki tüm veriler, cihazınıza bir hesap eklerken kullandığınız e-posta adresine yedeklenir. Cihazınızda bir Google hesabı oluştururken kullandığınız e-posta adresini iptal etmeden cihazınızı biçimlendirirseniz, biçimlendirmeden sonra cihaz açıldığında bir senkronizasyon sorunu yaşarsınız.

Cihazınızı kapatıp açın. Başka bir internet ağıyla oturum açın. Yeterli alan için cihazınızı kontrol edin. Hesabınızdan çıkın ve tekrar giriş yapın. Bu yüzden oturumu kapatın, farklı bir hesapla deneyin. Parolayı değiştirip oturum açın.

Android Senkronizasyon

Android cihazlar, verileri uzak verilerle eşleştirmek için senkronizasyon özelliğine sahiptir.
Senkronizasyonu görevi, verileri uygulamalarımızdan uzak sunuculara periyodik olarak otomatikleştirmektir Senkronize eder.
Bu nedenle gerçek zamanlı bir veri trafiği oluşur.

Gmail-Senkronizasyon-Resim

Android Gmail Senkronizasyon Ayarları Nasıl Yapılır, gmail veya benzeri uygulamalarda, senkronizasyon kapalıysa veya doğru ayarlanmadıysa e-postanız gelmez. Ayrıca posta ve rehber, takvim senkronizasyonu da çalışmayabilir.
Gmail Senkronizasyon Ayarlarının nasıl yapılandırılacağını açıklayalım. ANDROİD CİHAZLARDA SENKRONİZASYON HATASININ ÇÖZÜMÜ

Daha önce cihazınıza kaydettiğiniz e-posta adresini kullanarak cihazınızda bir Google hesabı oluşturun. Kullanmakta olduğunuz hesabın şifresini veya adını unutursanız, başka bir telefondan Google posta-gmail adresini girin, şifrenizi sıfırlayın. Şifrenizi sıfırladıktan sonra, hesabınız için belirlediğiniz şifreyle bir Google hesabı açın.

Diğer bir çözüm de cihazınızın Yetkili Servisine erişim sağlamaktır. Servis, cihazınızın yazılımını sıfırlayacak ve sorunlar ortadan kalkacaktır. Başka bir yol da cihazınızın işletim sistemlerine müdahale etmektir. Ancak bu müdahale sisteme ve telefonunuza zarar verebilir.

İlginizi Çekebilir: Telefonda Virüs Olduğu Nasıl Anlaşılır

Gmail Senkronizasyon Ayarları

  •  Android cihazınızda Ayarlar >> Hesaplar ve senkronizasyon kısmına gidin. Burada
    Otomatik senkronizasyon kapalı ise açık konuma getirin.
  •  Gmail için senkronizasyon ayarlarını yapmadan önce, Mail hesabınızı eklemiş olmalısınız. Bir
    Gmail hesabınız yoksa hemen bir tane oluşturup ya da mevcut Gmail adresiniz ile HESAP EKLE
    tıklayarak giriş yapıp ayarlara geçebilirsiniz.
  •  Otomatik senkronizasyonu açtıktan sonra hemen altındaki listede bağlı hesaplarımız
    bulunmaktadır. bu hesaplar için ayrı ayrı senkronizasyonu açıp kapatabilirsiniz. Şimdi biz
    Google seçerek Google hesaplarımıza gidiyoruz. Çıkan listede Ayarlarını yapacağımız Google
    hesabına dokunun.
  •  Açılan listede Google hesabımızın özellikleri karşımıza gelir. Burada senkronize olacak özellikleri
    etkinleştirip, istemediklerinizi de devre dışı bırakabilirsiniz.Gmail-Senkronizasyon

Bu makale için Google’da en çok aranan kelimeler ;gmail senkronizasyon ayarları , gmail senkronizasyon açma , gmail senkronizasyon nasıl yapılır , gmail senkronizasyon kapatma , android kişiler gmail senkronizasyon , gmail senkronizasyon , senkronizasyon google , rehber gmail senkronizasyon , gmail senkronizasyon süresi , gmail senkronizasyon için bekleniyor , Outlook gmail senkronizasyon ayarları.