Bizi Arayın Size Yardımcı olalım...

  1. Anasayfa
  2. Telefon Tamiri
  3. Şişmiş Batarya Patlar mı

Şişmiş Batarya Patlar mı

Şişmiş Batarya Patlar Mı

Şişmiş Batarya Patlar mı ? ,Dahili pille çalışan cihazlarımızda telefonlarımız, tabletlerimiz, elektronik sigaralarımız ve diğer birçok lityum-iyon pilimiz bazen şişer ve görünüşte bizi korkutur. Bunların üzerine, internette haberleri izledik ve ana haber bülteninde pil videoları korkumuzu artırıyor.

Telefon pil patlıyor mu? Tablet pili patlar mı? Pil patlar mı? bu konuyu merak ediyoruz. İnternetteki pil patlama videoları ve haberlerdeki pil patlama videoları bizi korkumuzun tepesine götürür. Makalemizin başında söylediğimiz gibi bu sorun genellikle üretimle ilgili bir sorundur. Tabii ki, kullanıcı ile ilgili sorunlara neden olabilir. Pilin şişmesi problemini önlemek için telefonun orijinal şarj cihazını kullandığınızdan emin olun. Yüksek amper veya voltajlı şarj cihazları telefon pilini şişirebilir.

Telefon Bataryası Neden Şişer

Hızlı şarj teknolojileri geliştirildi. Başlangıçta daha hızlı şarj olan telefonların pillerini şarj etmek, pilin yüzde 30 – 40’ı, daha sonra kullanmaya devam etmek ve pilin yüzde 10 ila 20’si pil şarjının ayrıntıları açısından önerilmez. Şarj sırasında kullanıcılar ayrıca telefonu şarj edebilir ve tekrar şarj edebilir veya telefonu şarj etmek için şarj cihazını kullanabilir. Özellikle, araba sabit akım, değişken akım ucuz araç şarj cihazları, şarj cihazları ve güç Bankası sağlamaz, pil şişmesi sorununu tetikler.

Telefon Bataryası Neden Şişer ?

Bizim sorunun cevabı aslında cihazınız. Cihazınız ucuz ekipman, ucuz işçilik ve işgücü ise, pil muhtemelen kalitesiz olacaktır. Ancak bu, markalı ürünlerin şişmediği, markalı ürünlerin aküsünün patlamadığı anlamına gelmez. Pilin şişmesi için, gazda bir lityum-iyon pil oluşur ve bu da kimyasal reaksiyona neden olur. Bu şişmenin en önemli faktörlerinden biri, pili şarj etmek için kullanılan adaptördür. 3 – 5tl’nin köşesinde telefondan satın alacağımız sözde adaptörler muhtemelen telefonunuzu, tabletinizi veya diğer cihazlarınızı şarj eder, ancak uzun vadede pilinize düzensiz voltaj pilinizin şişmesine neden olur ve patlamasına ve yanmasına neden olur.

İlginizi Çekebilir: Telefonumun Mobil Verisi Açılmıyor

Şişen Batarya

Adaptör, eski adaptörünüzden önemli ölçüde daha eski olan hafif bir adaptör ise, adaptörünüzden nasıl şüphelenmeye başlayacağınızı anlayacağız. Cihazlarımızı güvenle şarj etmenin doğru yolu, ürünün markası için orijinal adaptörü satın almaktır. Eh, adaptör sadece pil şişmesi, pil yandı veya pil patlıyor, tabii ki, şarj cihazındaki tabletinizin veya telefonunuzun anakartına entegre edilen şarj cihazında başka önemli bir faktör başarısızlık. Gelecekte oluşabilecek kötü koşullarla karşılaşmadan önce erken önlemler alın.

Çok Fazla Şarj Etmek Pile Zarar Verir mi?

Lityum-iyon teknolojisi ile üretilen bir pil mümkün değildir. Eski piller üzerinde hafıza etkisi olarak bilinen düzensiz şarj nedeniyle sorunlar li-ion piller için kesinlikle geçerli değildir. İstediğiniz kadar telefon, tablet veya diğer cihazları şarj edebilir ve kaldırabilirsiniz. Kıllı telefonlarda ve tabletlerde pil şişmesi sorunu yaygın bir sorundur. Ama telefon pili patlarsa ne olur? Şişmiş telefonda musluğu denedik! Özellikle akıllı telefon kullanıcıları arasında pil şişmesi sorunu sıklıkla sorulan ve sorulan sorular arasındadır.

Ayrıca telefonun ofiste şişmiş bir telefona nasıl tepki verdiğine baktık ve sizinle paylaştık. Pil şişmesi genellikle üretim hatasından kaynaklanır. Bu nedenle, telefonu kullanmadan pili doğrudan yetkili bir servis merkezine götürmenizi öneririz. Bir kullanıcı hatası nedeniyle olduğu söylense bile, telefonun yetkili serviste orijinal batarya ile onarılmasını öneririz. İçinde akım olan her pilin patlama tehlikesi vardır. Şişmiş bataryaya basmayın, telefonu açmaya ve telefonu darbelerden uzak tutmaya çalışın.

Bu makale için google’de en çok aranan kelimeler; Şişmiş Batarya Patlar mı şişen bataryayı düzeltme, sisen batarya nasil düzelir, iphone batarya şişmesi nasıl anlaşılır, iphone batarya şişmesi tehlikeli mi, şişen batarya nereye atılır,batarya şişmesi garantiye girer mi, laptop batarya şişmesi, j7 prime batarya şişmesi.