Bizi Arayın Size Yardımcı olalım...

  1. Anasayfa
  2. Telefon Tamiri
  3. Ekranı Kırık Telefondan Bilgileri Nasıl Alabilirim

Ekranı Kırık Telefondan Bilgileri Nasıl Alabilirim

Ekranı Kırık Telefondan Verileri Nasıl Alabilirim ?

Ekranı Kırık Telefondan Bilgileri Nasıl Alabilirim, Akıllı telefonların neredeyse tamamen cam tasarımı nedeniyle, birçok kişi telefonu kırık bir ekran veya gövde ile kullanmak zorunda. Kırık bir ekranınız varsa ve kırık ekranda yeni telefonunuza bilgi aktarmak istiyorsanız ne yapmalısınız? Şimdi açıklayalım ;

Yapmanız gereken ilk şey USB kısıtlayıcı modunu kapatmaktır. Bunu Ayarlar bölümünde yapabiliyorsanız, bu bölümü girip kısıtlama modunu kapatabilirsiniz.Ekran tam bir pert ise, Dokunmatik kimliği çalışıyor. Çünkü bu sefer Siri’ye ihtiyacımız var. Dokunmatik kimlik çalışmazsa, ses seviyesi aşağı tuşunu basılı tutun ve Siri’nin aramasını bekleyin. Bunu yapabiliyorsanız, “VoiceOver açın” diyerek Siri’ye komuta edin.”

Kırık Ekranlı İos Telefondaki Verileri Kurtarmak
Kırık Ekranlı İos Telefondaki Bilgileri Kurtarmak

Daha sonra VoiceOver özelliğini kullanabilirsiniz. Özellik, parmağınızın geldiği her noktada telefonda ne olduğunu söyleyecektir ve biraz zor olmasına rağmen, istediğiniz bilgileri almanızı sağlayacaktır. USB kısıtlama modunu kapatırsanız, fareyi Yıldırım USB dönüştürücüsü ile bağlayarak bunu yapabilirsiniz.Ancak en kolay çözüm elbette telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayacak.

İlginizi Çekebilir: Telefonumun Ekranı Kırıldı Dokunmatiği Çalışıyor

Kırık Ekranlı Android Telefondaki Bilgileri Kurtarmak İçin;

Söz konusu cihaz Android olduğundan, ilk adımımız telefonu bilgisayara bağlamak olacaktır.Ayrıca, klavye ve fare yanı sıra iPhone kullanarak en etkili çözümlerden biridir. Ayrıca Android telefon bluetooth ile bağlayabilirsiniz.Telefonunuzu bilgisayarınıza bağladığınızda, fotoğraflarınızı ve bilgisayarınızı güvenli bir şekilde yedeklemek istediğiniz bilgileri seçme seçeneğini belirlerken dosya aktarımı, medya aktarımı veya MTP.Buna ek olarak, kendi markanızın bilgisayar yazılımı da çalışacaktır.

Kırık Ekranlı Android Telefondaki Verileri Kurtarmak
Kırık Ekranlı Android Telefondaki Bilgileri Kurtarmak

Ekranı Kırık Telefondan Bilgileri Nasıl Alabilirim

Son olarak, bilgi aktarım uygulamasını (Samsung Smart Switch, Huawei Phone Clone, vb.) aktarabilirsiniz. yeni telefon ve yeni telefonunuza kırık telefondan Galeri, kişiler, çağrı günlüğü ve mesajlar gibi tüm bilgilerin). Eski telefona bluetooth fare ile bağlayabilir ve indirebilirsiniz.
Bu şekilde, kısmen veya tamamen bozuk bir kırık veya dokunmatik ekran yüzeyi olan telefonunuzdan bilgileri başarıyla kurtarmış olabilirsiniz.

Bu makale için google’de en çok aranan kelimeler;telefondan bilgi kurtarmak, telefondan bilgi kurtarma ankara, telefondan veri kurtarma programı full, telefondan veri kurtarma ücreti, telefondan bilgi kurtarma izmir, telefondan bilgi kurtarma istanbul, açılmayan telefondan veri kurtarma, bozuk telefondan veri kurtarma, kapalı telefondan veri kurtarma, telefondan veri kurtarma programı, arızalı telefondan veri kurtarma
,android telefondan bilgi kurtarma, açılmayan telefondan bilgi kurtarma lg, android telefondan veri kurtarma full, format atılan telefondan veri kurtarma, anakartı yanan telefondan veri kurtarma.