Bizi Arayın Size Yardımcı olalım...

  1. Anasayfa
  2. Telefon Tamiri
  3. iPhone Entegre Değişimi Nasıl Yapılır

iPhone Entegre Değişimi Nasıl Yapılır

Iphone Entegre Değişimi Nasıl Yapılır

iPhone Entegre Değişimi Nasıl Yapılır, Touchpad çalışmıyor iPhone cihazları ile ortak sorunlarından biridir, touchpad veya dokunmatik self-Pres baskı yapmayacak. Bununla birlikte, cihazın dokunuşu bazen çalışabilir ve bazen çalışamaz hale gelebilir.

iPhone Entegre Değişimi Nasıl Yapılır Açıklaması

iPhone 6’lara’daki dokunmatik adaptörler genellikle bir bileşen arızası olarak görünür. Bunu tam olarak bu makalede konuşmak istiyoruz. Sorun genellikle ekrandaki dalgalanmalarla kendini gösterir. İlk bakışta, sorunun ekranın neden olduğu düşünülmektedir. Bu anlaşılabilir bir durumdur, çünkü sıradan bir kullanıcının ilk bakışta dokunmatik integralin sorunun merkezinde olduğunu düşünmesi zordur.

Birçok kullanıcı önce ekran değişikliğine gitmeye çalışır, ancak sonuç alamaz. Günün sonunda, iPhone 6 dokunuşa cevap vermeyen işe yaramaz bir cihaz haline gelir. Bu tür bir sorun, mes Touch IC Bu adlı dokunmatik arabirimin hasarından kaynaklanır. Bu sorunu Cep Hastanesi ekibi olarak kolayca ve hızlı bir şekilde çözüyoruz.

Dokunmatik Entegre Değişimi ve Ücreti

Yukarıda belirtildiği gibi, iPhone 6’da dokunmatik ekran hasar alırsanız, ekranın üst kısmında gri çizgiler göreceksiniz. Ama hepsi bu değil. Bazen dokunuş geç cevap verebilir veya hatta tamamen yanıt vermeyi bırakabilir. Bu durumda, bazen çalışma ve bazen dokunmayı düzeltmek için ekranı kapatarak, geçici sorunu çözebilir. Bazı cihazlar bile baştan başlamak isteyebilirsiniz.

Iphone Entegre Değişimi
Iphone Entegre Değişimi

Ancak, sorunun kaynağını Cep Hastanesi olarak bildiğiniz için daha fazla arama yapmanıza gerek yoktur. iPhone 6’da dokunmatik ekran entegre dokunmatik ekrana dokunur ve telefonda kullanılan yumuşak alüminyum malzemeden kolayca zarar görür.

Malzeme, iPhone 6’nın en kolay durumlarda bile kolayca bükülmesini engelleyemez. Bu genellikle dokunma hasarına neden olur. Cihazdaki iki fişin sorunu ortadan kaldırmak için değiştirilmesi gerekir. Bunlar Meson ve Kümülüs cipsleri U2402 ve U2401.

İlginizi Çekebilir: iPhone Ekran ve Cam Değişimi Arasındaki Fark Nedir

Dokunmatik Entegresinin Bozuk Olduğunu Nerden Anlayabilirim ?

Apple için bu sorun yeterince ciddiye alınmaya değmez. Çünkü şirket hatayı kabul etmeyi asla seçmedi. Çünkü dokunmatik ekranın çalışmadığı gerçeği aslında iPhone 6s’de yaygın bir olaydır. Kullanılan yumuşak alüminyum malzeme, telefonun bükülmesini engelleyemez ve dolayısıyla dokunmatik yongalara zarar verir. iPhone Entegre Değişimi Nasıl Yapılır bunu anlamak için birkaç kolay yol vardır:

  1. Dokunmatik yanıt vermezse,
  2. Yanıt süreleri daha uzunsa,
  3. Dokunmatik zaman zaman işe yaramazsa,
  4. Dokunmatik sadece belirli alanlarda çalışıyorsa,
  5. Ekran yanıp sönüyorsa veya yanıp sönüyorsa,
  6. LCD değiştikten sonra bile beyaz şeritler karşılaşılırsa,
  7. Bu, dokunmatik integralin değiştirilmesi gerektiği anlamına gelir.

iPhone Entegre Değişimi Nasıl Yapılır Entegre Tamiri

Bir Cep Hastanesi ekibi olarak, sorunun bir mantık tahtasından kaynaklandığını bulursak, kolayca alışveriş yapıyoruz. LCD ekran veya cam sayacının değiştirilmesi gerekmez. Yoğunluğa göre onarmak biraz bir saatten fazla sürer. Onarımdan sonra, mantık tahtasının düzgün çalıştığını görmek için test ediyoruz.

Iphone Entegre
Iphone Entegre

Bu makale için google’de en çok aranan kelimeler; iPhone Entegre Değişimi Nasıl Yapılıriphone entegre değişimi fiyatı, iphone 5s entegre değişimi, iphone şarj entegre değişimi, iphone 7 entegre değişimi, iphone wifi entegre değişimi, iphone 5s dokunmatik entegre değişimi, iphone 6 şarj entegre değişimi, iphone 6 dokunmatik entegre değişimi, iphone 5s şarj entegre değişimi, iphone 5 entegre değişimi fiyatıi iphone 5s anakart entegre değişimi, iphone dokunmatik entegre değişimi, iphone 5s ekran entegre değişimi, iphone 6 plus entegre değişim fiyatı, iphone entegre değişimi ne kadar, iphone 5 entegre sorunu nedir, iphone 6 plus entegre değişimi, iphone 5s power entegre değişimi.