Bizi Arayın Size Yardımcı olalım...

  1. Anasayfa
  2. Telefon Tamiri
  3. Whatsapp Görüntülü Arama Ses Gitmiyor

Whatsapp Görüntülü Arama Ses Gitmiyor

Whatsapp Görüntülü Arama Ses Gitmiyor

Whatsapp Görüntülü Arama Ses Gitmiyor ; Whatsapp görüntülü görüşme yaparken, ses diğer tarafa gitmez veya görüntü gider, ancak ses gitmez.

Whatsapp Görüntülü Konuşmada Ses Gitmiyor

Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması kuşkusuz whatsapp. Hemen hemen tüm akıllı telefonlarda yüklü Whatsapp gün geçtikçe kendisini geliştirmeye devam ediyor. Whatsapp’ın hayatımıza getirdiği en iyi yeniliklerden biri görüntülü sohbet. Sevdiklerimizden ne kadar uzak olursak olalım, internet bağlantısı olduğu her yerde onlarla konuşabiliriz.

Birçok kullanıcı, görüntülü sohbet sırasının whatsapp uygulamasında kaybolmadığından şikayet ediyor. Akıllı telefonlara yüklenen uygulamalar donanım ve yazılım hatalarına neden olabilir. Bu gibi durumlarda, uygulamanın bazı özellikleri hataları gösterir. Whatsapp görüntülü sohbetinde ses yoksa ne yapmalıyız?

WhatsApp Görüntülü Arama Ses Neden Gitmiyor

Whatsapp’ta görüntülü görüşme yaparken, diğer tarafın videosu ve sesi sorunsuz geliyor, ancak sesiniz gitmezse, tahmini telefon ile Whatsapp arasında bir yazılım uyuşmazlığı var. Bu sorun çoğunlukla iOS iPhone cep telefonlarında görülür.

iPhone 7 ve iPhone 8’de görüntülü arama ile ilgili bir sorun olup olmadığını merak ediyorsanız veya bunun olduğunu söylüyorsanız, bu ilk kez olabilir. Böyle bir durumla karşılaşmadık, ancak testlerde soruna geçici bir çözüm bulduk.

Whatsapp Görüntülü Arama Ses Gitmiyor

iPhone Karşıya Ses Gitmiyor Arızası ve Mikrofon Değişimi

Konuşma sırasında, diğer taraf sesinizin çok az ya da iyi değil olduğunu ve konuşmalarınızın bitmemiş olduğunu söyleyebilir. Müşterilerimiz hizmetimize ulaştıklarında aşağıda belirtilen arızalardan bahsederler;

  • iPhone karşıya sesim gitmiyor.
  • Görüşme yaparken karşı tarafa ses az gidiyor.
  • iPhone karşı tarafa sesim çok az gidiyor.
  • iPhone ses gitmeme sorunu
  • Telefonumdaki aramalarda karşı tarafa sesim çok az gidiyor.
  • iPhone aramalarda karşıya ses boğuk gidiyor.
  • Kulaklıkla konuşunca sesim gidiyor ama ahizeden gitmiyor.

İlginizi Çekebilir: Dünyanın En İyi Android Uygulamaları-2020

Whatsapp Aramasında Ses Karşı Tarafa Gitmiyor

Whatsapp’ta, bazı durumlarda, ses, arama sırasında diğer tarafa gitmekte güçlük çekiyor ya da hiç değil. Bu durumda, yapacağınız birkaç yöntem vardır. Aşağıdaki teknikleri deneyerek whatsapp çağrılarını geliştirmek mümkündür;

  1. Her şeyden önce, telefonunuzun internete bağlı olduğundan emin olmanız gerekir. İnternete bağlı olduğunuzu düşünüyorsanız, internetinizin güç durumunu kontrol etmelisiniz. Modeme yakın alanlarda bile whatsapp çağrıları ile alakalı sorunlar var ise, diğer adımları izlemeniz gerekir.
  2. Telefonunuzun ses ayarlarını kontrol etmelisiniz. Bazı durumlarda, insanlar telefonlarını sessiz bırakarak arama yapar ve Whatsapp’ta bir sorun olduğunu düşünür. Ancak, telefon sessiz olduğu için bu tür sorunlar ortaya çıkar. Telefonunuz sessiz değil ise ve hala aynı sorunu yaşamaktaysanız, diğer adımları kontrol edin.
  3. Whatsapp üzerinden konuştuğunuz kişiye ses yoksa, denemek için ailenizin veya arkadaşınızın telefonunu evde arayarak sesinizi de kontrol etmelisiniz. Çünkü bazı durumlarda, konuştuğunuz kişinin telefon ve Whatsapp ayarları sebebiyle diğer tarafa ses gelmemesi mümkündür.
  4. Whatsapp’ta arama yaparken, ekranda mikrofon simgesi belirir. Bu mikrofon simgesi işaretliyse, işaretini kaldırın ve tekrar konuşun. Çünkü bu mikrofon işareti bazı durumlarda yanlışlıkla basılabilir ve sonuç olarak sesiniz diğer tarafa gitmez. Tüm bu teknikleri denediyseniz, ancak herhangi bir sonuç almadıysanız, önce ağ bağlantılarınızı sıfırlamanız gerekir, aksi halde whatsapp’ı numaralı telefondan silebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.

Whatsapp Görüntülü Arama Ses Gitmiyor

WhatsApp Görüntülü Aramada Ses Gitmiyor Çözümü

  • İlk tavsiye WhatsApp sesli arama yapılması Yani görüntülü arama yapmadan denenmesi.
  • Kulaklık kullanarak görüntülü arama yapılması.
  • Başka internet ağlarıyla denenmesi.
  • Tarih ayarı yanlış olabilir.
  • Başka bir WhatsApp hesabını deneyiniz. Sim kartı takmadan SMS doğrulamasıyla kullanılabilir.
  • Telefonun yedeğinin alınıp sıfırdan yazılım atılması.
  • WhatsApp iletişim mail adresine bir e-postayla durumunuzu anlatmanız.

Bu makale için Google’da en çok aranan kelimeler ; whatsapp görüntülü aramada ses gitmiyor , whatsapp görüntülü aramada ses gitmiyor iphone , whatsapp görüntülü konuşma ses gitmiyor iphone , whatsapp görüntülü görüşme ses gitmiyor , whatsapp video arama ses gitmiyor
whatsapp görüntülü arama ses gelmiyor , whatsapp görüntülü arama ses sorunu , apple whatsapp görüntülü konuşma ses gitmiyor , whatsapp görüntülü aramada arama sesi gelmiyor , whatsapp görüntülü arama bildirim sesi gelmiyor.